Hírek

Hírek

Sajtómegjelenések Pepperről és rólunk

LEO szakmai reggelin vettünk részt

A Netlife Robotics ügyvezetője, Bartha Levente is prezentált a rendezvényen. A mesterséges intelligencia és robotika lehetőségeit mutatta be a nagyérdeműnek. A találkozóra a budapesti Millenium Házában került sor.

Robot üdvözli a pácienseket egy budapesti magán klinikán

A világjárvány alatt április és május hónapokban Pepper robot egy budapesti magán klinikán teljesített szolgálatot. A robot célja az volt, hogy egy kérdőív segítségével kiszűrje a lehetséges fertőzötteket. Erről számos publikáció látott napvilágot, magyar és angol nyelven is. Köztük a hepaoffice.gr görög portál is.

Bemutatták Magyarország mesterséges intelligencia stratégiáját

A fontos eseményre Debrecenben került sor, 2020 szeptember 8-án. A mesterséges intelligencia átfogó gazdasági és társadalmi változásokkal fog járni, ezért nagyon fontos ez a dokumentum. Fontos megjegyezni, hogy az MI már egy létező technológia, és nagy lehetőségeket tartogat magában, ilyen például a hatékonyabb környezetvédelem, mezőgazdaság és az adatgazdaság beindulása.

Négy napig tele lesz robotokkal a budapesti Árkád

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról fog szólni a budapesti Árkádban: február 21-24. között egy robotika kiállítás lesz megtekinthető a bevásárlóközpontban, ahol számos érdekesség várja a legújabb technológiák rajongóit.

Magyarországra is jönnek a Pepper robotok.

A Netlife robotics ma bejelentette hogy a Pepper nevű humanoid robot, és a hozzá kapcsolt saját, hazai fejlesztésű know-how segítségével szeretné megteremteni a jelenleginél sokkal kellemesebb ügyfél-élmény alapjait nemzetközi és hazai ügyfélszolgálatokon...

Egy-két év és megjelenhetnek a humanoid robotok az ügyfélszolgálatokon

Nemzetközi szinten már több országban is használják Peppert, Bartha Levente, a Netlife Robotics ügyvezetője szerint körülbelül egy-két év múlva lesz ez a technológia olyan szinten hazánkban, hogy bevethetővé váljon.

Robotvilág az Örsön

Február utolsó hétvégéjén minden a robotokról szólt az Örs vezér terei Árkádban. Február 21. és 24. között ugyanis robotikakiállítás volt a bevásárlóközpontban.

Pepper robot, avagy Bors Máté

Netlife Robotics a SoftBank Robotics által gyártott Pepper nevű robottal próbál a hazai és nemzetközi piacon ügyfélszolgálati munkatársakat üzembe állítani.

Bankfiókokban, közműveknél is jöhetnek a beszélő robotok

Közműszolgáltatók irodáiban vagy akár bankfiókokban is felbukkanhat Pepper (magyarul Bors) nevű humanoid ...

Ügyfélszolgálati robot Budapesten

... Bizonyos feltételezések értelmében hosszú távon leginkább az értékteremtő, alkotó tevékenység maradhat emberi feladat.

Hamarosan itthon is humanoid robotok teszik kényelmesebbé az ügyintézés

Pepper szeretné megteremteni a jelenleginél sokkal kellemesebb ügyfél-élmény alapjait nemzetközi és hazai ügyfélszolgálatokon is...

TV interjúk

Televíziós megjelenések Pepperről és rólunk

Robot nyitotta meg a rendezvényt

Beszélő, guruló, táncoló robotokkal is találkozhattak az érdeklődők a Tudomány Fővárosa nevű rendezvényen. A második alkalommal megrendezett program célja, hogy felkeltse a fiatalok érdeklődését a természettudományok, a kutatói és a mérnöki pálya iránt

Magyarországra érkezett Pepper, a beszélő robot

A Start Plusz vendége Tanos Áron elnök, Robotépítők Magyarországi Egyesülete.

Pepper robot a Reggeliben.

A szeptember 23-án kezdődő a Tudományok Fővárosa című rendezvényen a beszélni tudó robot, Pepper is ott lesz. Tudását a Reggeliben is megmutatta.

Rádió interjúk

Hanganyagok Pepperről és rólunk

Villáminterjú Pepper robottal, aki köszönti az M2M Zóna hallgatóit is. 

Balázsék: Vendégünk Pepper, a humanoid robot

Videóanyagok

Videók, Youtube-os anyagok Pepperről és rólunk

Sajtó megkeresés

Amennyiben cikket szeretnél írni Pepperről, vagy a Netlife Roboticsról, akkor ez az Te menüpontod.
Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, ha kérdésed megjegyzésed volna, és mi készséggel válaszolunk.
Vagy válaszd a Sajtóanyag gombot, hogy segíthessünk a számodra leghasznosabbnak ítélt
 képi anyagokkal, és logókkal.

 

Sajtó megkeresés

Amennyiben cikket szeretnél írni Pepperről, vagy a Netlife Roboticsról, akkor ez az Te menüpontod. Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, ha kérdésed megjegyzésed volna, és mi készséggel válaszolunk.

Humanoid robot